Piotr Buczek

Om

Chefsveterinär

Utbildning

Veterinärexamen 1996
Polsk specialist i reproduktion (Dipl. EAEVE 2002)
Polsk specialist i hundens och kattens sjukdomar (Dipl. EAEVE 2014)
Tillstånd att utföra Artificiell Insemination

Erfarenhet

Piotr Buczek tog sin veterinärexamen på AR-T i Olsztyn, Polen 1996 och fick svensk veterinärlegitimation 2004. Han arbetade 1996-98 som veterinär på Polska Vetenskapsakademins Institut för Genetik och Djuravel i Jastrzebiec. Mellan 1998 och 2000 var Piotr verksam på Anjou och Polsk Center för Genetik i Rudnica med bl a profylax och medicinsk behandling av djur.
2001 startade Piotr egen veterinärverksamhet för sällskapsdjur och lantbrukets djur. 2002 fick han specialist kompetens inom djurreproduktion.
Piotr byggde som Chefsveterinär upp veterinärverksamheten på Haga Veterinär sedan starten 2004 och fram till 2011.
Han har gått ett mycket stort antal externa kurser och konferenser, bl a inom radiologi, ultraljudsdiagnostik, endokrinologi, reproduktion, njursjukdomar, kirurgi.
2014 tog han sin examen EU specialist-kompetens inom hundens och kattens sjukdomar.

Izabela Chacinska Buczek

Om

Agronom / Veterinärassistent / Administrarionschef

Utbildning

Agronomexamen 1996

Erfarenhet

Izabela tog sin agronomexamen 1996 på SGGW-AR, Warszawa med speciell inriktning på djurens välbefinnande. Därefter verkade hon som doktorand i djurens genetik vid PAN, Warszawa. Sedan starten 2004 och fram till 2011 var hon veterinärsassistent på Haga Veterinär.

Dominika Stanczykowska

Om

Leg. veterinär

Utbildning

Tog sin veterinärexam på SGGW i Warszawa, Polen, 2011.

Erfarenhet

2012-2013 arbetade hon som veterinär på hundskydd i Tomaszow Maz, och samtidigt på lokal klinik för sällskapsdjur. Hon fick svensk veterinärlegitimation 2017, hon har stor intresse för tandsjukdomar. På fritiden tar hon långa promenader med sin hund och utforskar Sveriges underbara natur med hela familjen.

Wiktor Nowak

Om

Leg. veterinär

Utbildning

Tog examen 2019 med diplom i veterinärmedicin vid Jagellonska universitetet i Krakow och Jordbruksuniversitetet i Krakow.

Erfarenhet

Han fick kunskap och erfarenhet under olika utbyten mellan universitet och utbildningar, bland annat i Frankrike, Marocko och Malaysia som aktiv medlem i IVSA. Han avslutade en ett-årig praktik vid veterinärläkarsjukhuset vid universitetet i Córdoba, Spanien. I början av sin vetenskapliga och professionella karriär praktiserade han på en veterinärklinik i hemstaden. Han har arbetat hos oss på AlfaVeta sedan 2018. Hans favoritområden inom veterinärmedicin är kirurgi, tandvård och anestesiologi.

Miłosz Raczyński

Om

Leg. veterinär / Sällskapsdjur behaviorist

Utbildning

2019 fick han sin diplom inom sällskapsdjur behavioristik: DipCABT Diploma (Advanced Diploma in Practical Aspects of Companion Animal Behaviour and Training). Tog han examen 2020 med diplom i veterinärmedicin UWM i Olsztyn,

Erfarenhet

Sedan mars 2020 har Miłosz varit anställd på vår klinik, där han hanterar diagnosering och behandling av hund - och kattsjukdomar. Hans speciella intresse är dermatologi och laboratoriediagnostik.

Martyna Anna Hansson

Om

Djurvårdare, receptionist

Erfarenhet

Martyna studerade djurvård med inriktning hund på gymnasiet. Hon är utbildad hundfrisör. Just nu jobbar hon som receptionist men även djurvårdare. Martyna hjälper dig gärna att välja rätt foder och pälsvård för din fyrbenta vän..

Michelle Stojanovic

Om

Djurvårdare, receptionist

Utbildning

Helsingborgs Ridgymnasium med inriktning häst

Erfarenhet

Michelle är utbildad hästskötare med erfarenhet inom sitt yrke och stort intresse för alla djur. Du kan räkna med att bli trevligt bemött av Michelle och få hjälp med att få svar på dem flesta frågor.

Annette Kahns

Om

Receptionist, djurvårdare

Erfarenhet

Annette har tidigare jobbat på ett hunddagis och katthotell. Hon har ett stor hjärta och älskar alla djur – stora som små. Du blir bemött av en trevlig och glad tjej med en stor portion humor och mycket empati. Patienterna och deras välmående står alltid i fokus hos henne.

Hanusia

Om

Flyktkonstnär, klinikshund

Utbildning

Voff-Voff Universitet

Erfarenhet

Mycket erfaren.