Piotr Buczek

Om

Chefsveterinär

Utbildning

Veterinärexamen 1996
Polsk specialist i reproduktion (Dipl. EAEVE 2002)
Polsk specialist i hundens och kattens sjukdomar (Dipl. EAEVE 2014)
Tillstånd att utföra Artificiell Insemination

Erfarenhet

Piotr Buczek tog sin veterinärexamen på AR-T i Olsztyn, Polen 1996 och fick svensk veterinärlegitimation 2004. Han arbetade 1996-98 som veterinär på Polska Vetenskapsakademins Institut för Genetik och Djuravel i Jastrzebiec. Mellan 1998 och 2000 var Piotr verksam på Anjou och Polsk Center för Genetik i Rudnica med bl a profylax och medicinsk behandling av djur.
2001 startade Piotr egen veterinärverksamhet för sällskapsdjur och lantbrukets djur. 2002 fick han specialist kompetens inom djurreproduktion.
Piotr byggde som Chefsveterinär upp veterinärverksamheten på Haga Veterinär sedan starten 2004 och fram till 2011.
Han har gått ett mycket stort antal externa kurser och konferenser, bl a inom radiologi, ultraljudsdiagnostik, endokrinologi, reproduktion, njursjukdomar, kirurgi.
2014 tog han sin examen EU specialist-kompetens inom hundens och kattens sjukdomar.

Izabela Chacinska Buczek

Om

Agronom / Veterinärassistent / Administrarionschef

Utbildning

Agronomexamen 1996

Erfarenhet

Izabela tog sin agronomexamen 1996 på SGGW-AR, Warszawa med speciell inriktning på djurens välbefinnande. Därefter verkade hon som doktorand i djurens genetik vid PAN, Warszawa. Sedan starten 2004 och fram till 2011 var hon veterinärsassistent på Haga Veterinär.

Dominika Stanczykowska

Om

Leg. veterinär

Utbildning

Tog sin veterinärexam på SGGW i Warszawa, Polen, 2011.

Erfarenhet

2012-2013 arbetade hon som veterinär på hundskydd i Tomaszow Maz, och samtidigt på lokal klinik för sällskapsdjur. Hon fick svensk veterinärlegitimation 2017, hon har stor intresse för tandsjukdomar. På fritiden tar hon långa promenader med sin hund och utforskar Sveriges underbara natur med hela familjen.

Miriam Dabrowska

Om

Leg. veterinär

Utbildning

Sedan 2019 har Mirjam tjänstgjort som Leg veterinär. Hon har genomfört sin utbildning på Universitetet i Wroclaw.

Erfarenhet

Under två år har hon arbetat på en klinik i Gdansk som främst akutveterinär med intensivvård. 2021 flyttade hon till Köpenhamn och arbetade på en smådjursklinik. I början av 2022 fick Mirjam sin svenska veterinär legetimation och började jobba hos oss på AlfaVeta Hennes intresseområden är diagnostik, internmedicin och akutvård. Mirjam är aktiv på sin fritid där hon sysslar med vattensport, konst och vara ute i vår vackra natur.

Agnieszka Oktabianczuk

Om

Leg. veterinär

Utbildning

Veterinärexamen 2023 på SGGW

Erfarenhet

Jag heter Agnieszka och år 2023 tog jag veterinärexamen op SGGW i Warszawa, när jag studerade jobbade jag som en veterinärassistent samt samlade jag erfarenhet genom att ta del av flera kurser och konferencer. Mina stora intressen inom veterinärmedicin är kirurgui, intern medicin och bilddiagnostik. Jag har en stor passion för ridsport och jag spenderar gärna min fritid aktivt i sadlen, på cykeln eller på promenad.

Martyna Anna Hansson

Om

Djurvårdare, receptionist

Erfarenhet

Martyna studerade djurvård med inriktning hund på gymnasiet. Hon är utbildad hundfrisör. Just nu jobbar hon som receptionist men även djurvårdare. Martyna hjälper dig gärna att välja rätt foder och pälsvård för din fyrbenta vän..

Annette Kahns

Om

Receptionist, djurvårdare

Erfarenhet

Annette har tidigare jobbat på ett hunddagis och katthotell. Hon har ett stor hjärta och älskar alla djur – stora som små. Du blir bemött av en trevlig och glad tjej med en stor portion humor och mycket empati. Patienterna och deras välmående står alltid i fokus hos henne.

Michelle Atanasova

Om

Djurvårdare Nivå 2 , Receptionist

Utbildning

Helsingborgs Ridgymnasium med inriktning häst

Erfarenhet

Michelle är utbildad hästskötare men med intresse för alla djur. Under tiden på AlfaVeta har hon även studerat och är utbildad Djurvårdare på Nivå 2. Du blir bemött av en trevlig tjej med empati för både djur och människor. På sin fritid spenderar hon gärna sin tid i stallet & i sadeln eller umgås med familj & vänner.

Hanusia

Om

Flyktkonstnär, klinikshund

Utbildning

Voff-Voff Universitet

Erfarenhet

Mycket erfaren.